DBIC heeft de afgelopen jaren veel IT projecten uitgevoerd, voor verschillende bedrijven in diverse marktsegmenten. Klanten kozen voor DBIC vanwege de duidelijke adviezen en innovatieve en pragmatische oplossingen.

De ICT-wereld is geen op zichzelf staand fenomeen, maar is integraal onderdeel van zowel de operationele als de strategische belangen binnen een onderneming. Iedere onderneming, in welk marktsegment dan ook, heeft met ICT te maken. Door de enorm toegenomen snelheid waarmee ICT zich blijft ontwikkelen is het belangrijk om goed voorbereid te verschijnen. Advies van hoog opgeleide medewerkers kan het verschil maken tussen slagen en falen.

Onze grootste kracht is de persoonlijke benadering. Hierdoor zijn wij in staat om dienstverlening op maat aan te bieden, zowel aan grotere ondernemingen als aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Centraal hierbij staat onze persoonlijke betrokkenheid bij uw bedrijf en één vast en deskundig aanspreekpunt voor al uw zaken. Wij zijn resultaatgericht, betrokken, flexibel, praktisch en integer. De communicatielijnen binnen DBIC zijn kort. Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt en in hun aandachtsgebied nauwkeurig, waardoor kennis en deskundigheid altijd up-to-date zijn.