GVB_logo

Al sinds 2000 zijn DBIC en GVB Amsterdam partners. DBIC voert projecten uit voor GVB Exploitatie onder regie van de IT afdeling. De inzet van DBIC medewerkers bestaat uit: advisering, onderhoud op de bestaande applicaties, projectleiding en ontwikkeling van maatwerkapplicaties

 

TNO_logo_2011.jpg

DBIC levert al meer dan 6 jaar kennis en kunde aan het onderdeel Integrale Veiligheid binnen TNO. Deze kennis en kunde bestaat ondermeer uit: ontwikkeling en onderhoud op diverse websites voor symposia, ontwikkeling van maatwerk op specialistische apparatuur voor onderzoek van energetische materialen en database beheer.

 

telfort-logo.png

De afgelopen vier jaar heeft DBIC tactisch en operationeel Oracle database beheer uitgevoerd voor Telfort. Niet alleen het uitvoeren van dagelijkse routines als backup controle, maar vooral advisering en ontwikkelen van ETL scripts, tuning en perfomance op meer dan 10 operationele databases die vol continue alles bijhouden van alle abonnees en hun internet verbruik.

 

adp.jpg

DBIC levert als business partner van ADP ondersteuning, advisering en ontwikkelt maatwerk oplossing voor de HR pakketten ADP Workforce en ADP PersonnelView.

VGZ.gif   Unive logo