In iedere organisatie zijn mensen werkzaam, zo ook bij GVB Amsterdam. Al deze mensen maken gebruik van de primaire en secundaire personele diensten die de organisatie te bieden heeft. Toegangspassen, bedrijfsrestaurant, inloggen op de IT omgeving, op al deze plaatsen wil men snel en foutloos de gegevens van deze medewerkers beschikbaar hebben. Zonder deze gegevens iedere keer weer opnieuw te moeten invoeren.

Geboden oplossing

Iedere 15 minuten worden alle gemuteerde, verwijderde en toegevoegde personele gegevens van de originele (bijv SAP HR) omgeving overgehaald naar de Replicatie database. Aan deze Replicatie database worden alle systemen gekoppeld, die personeel gegevens gebruiken, toepassen, verwerken, aanvullen, enz. Door het gebruik van de Replicatie is het mogelijk om gegevens die de onderliggende systemen nodig hebben voor een specifieke verwerking, toe te voegen, zonder dat de originele HR data wordt gewijzigd.

Resultaat

Een nieuwe medewerker kan binnen 15 minuten aan de slag. Heeft een geautoriseerde toegangspas, kan gebruik van print- en kopieer faciliteiten, mag afrekenen.

Toekomst

Door onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid is GVB verzekerd van een applicatie die meegroeit met de veranderende wensen en eisen van de organisatie.

Personele DB omgeving